Antiikkirenki

Ostokset

Antiikin osto- ja myyntiliike Keuruun rautatieaseman makasiinissa.

Kauppala monipalvelupiste

Kokoukset Ostokset Palvelut

Pihlajaveden kyläyhdistyksen ylläpitämä monipalvelupiste. Kauppalassa toimivat elintarvikekioski, kahvila sekä kirjastopalvelut. Kauppalassa voit myös lukea päivän lehdet, surffata internetissä, käyttää kopiopalveluita ja tutustua kylän infopisteeseen.

Keuruun Apteekki / TerveysAkseli Oy

Ostokset Palvelut

Keuruun Apteekki tarjoaa kiireetöntä palvelua S-Market Sokkarin yhteydessä olevissa uusissa tiloissa.

Keuruun ja Haapamäen toripäivät

Ostokset

Keuruun tori on suosittu kohtauspaikka. Löydät käsityöt, kauden juurekset, kirppistavaraa ym. Pysähdy hetkeksi ja nauti tunnelmasta ja lettukahvit!

Keuruun matkailuneuvonta

Ostokset Palvelut

Keuruun matkailutoimistopalvelut matkailijalle matkailukeskus Kamanassa Tiltaltti Shop’ssa. Löydät esitteet ja kartat Keuruulta ja muualtakin. Henkilökohtainen neuvonta ja matkamuistomyyntiä.

Keuruun Megamarket

Ostokset

Valtatie 23 vieressä Keurusselän rannassa sijaitseva monipuolinen tavaratalo sekä virkistävä taukopaikka, jonka P-alueella tilaa myös busseille ja asuntoautoille. Rannassa venelaituri. Runsaasta valikoimasta mm. elintarvikkeet, asusteet, jalkineet, taloustavarat, lelut, pesuaineet, työkalut, kodin elektroniikka, sähkötarvikkeet, maalit (myös sävytys), puutarhatarvikkeet, nestekaasut ja paljon muuta!   Uudistetut Megacafe ja Hesburger VIRTA-sähköautojen latauspiste                                                                                                                                                                                                     ST1  

Kirpputori Vilikka

Ostokset

Avoinna: ti-pe klo 10-17, la klo 10-15   Antiikkikammari Menneiltä ajoilta mm. huonekaluja, astioita, tauluja.   Huutokauppa Kuvia ja tietoja Facebook sivuiltamme. Myynnissä mm. antiikkia, vanhoja huonekaluja, keräily- ja käyttötavaraa.   Tyhjennetään ja ostetaan muutto- ja kuolinpesiä.   Pöytävaraukset puh. 0400 692 146   Myyntitapahtumia myös Vilikan varastolla Viikinlahti Campuksella.

Kirpputorit Keuruulla

Ostokset

Ostoksille suunnatessa kannattaa muistaa myös Keuruulta löytyvät monet kirpputorit, antiikin osto- ja myyntiliike ja vaihtotori.

Maalaisvakka

Ostokset Palvelut

Käy peremmälle aidon tunnelman tupaan! Maalaisvakka on kahvio, sekä suoramyyntiperiaatteella toimiva Keurusseudun tuottajien lähiruoka- ja käsityömyymälä. Luomu- ja lähituotteet ovat lähellä sydäntämme. Maalaisvakasta löydät päivittäin tuoreet leivonnaiset, kotiruuat ja muut aidot herkut, sekä käsin tehtyjä taidonnäytteitä puusta, kankaasta, lasista, langasta yms. materiaaleista. Meiltä voit tilata tilaisuuksiin makoisat voileipä- ja täytekakut, sekä muut tarjottavat. Löydät myös uniikit lahjat…

Marikaisa

Ostokset

Kodikas Marimekon jälleenmyyjä Keuruulla. Marimekon valikoima naisten- ja lastenvaatteista sisustuksen tuotteisiin ja kankaisiin. Lisäksi mm. Ritva Fallan vaatemallistoa Keuruun keskustassa. Edustuksessa myös mm.: Nikirtade Sun Of Gaba Ruskovilla Tervetuloa tutustumaan! Avoinna ma-pe 09:00-17:30 la 09:00-14:00   Samassa tilassa toimii myös AITO hyvän olon kauppa. Kaupan valikoimissa on luontaistuotteita eli ravintolisiä, vitamiineja, terveysruokaa, tuotteita puhtauteen ja…

Navikka Puoti

Ostokset

Keuruun keskustassa sijaitseva aitojen keuruulaiskäsitöiden myymälä. Matkamuistoja, tuliaisia ja sisustustuotteita edullisesti.

PalaRanta

Ostokset

Monipuolinen ja palveleva kangas- ja neulelankamyymälä Keuruulla.

1 - 12 / 23