Hotelli ja ravintola Viikinhovi thumbnail
Rantamaisema thumbnail
Viikinhovi3 thumbnail
Viikinhovi5 thumbnail
2-3 hengen huone thumbnail
Suuri juhlasali thumbnail
Viikinhovi4 thumbnail
Service image thumbnail
Apartments rakennus thumbnail
Apartments huoneisto thumbnail
Huoneisto thumbnail
Service image thumbnail
Service image thumbnail
Suomen kaunein helikopterikenttä thumbnail
Viikinhovi6 thumbnail

Apartments Viikinhovi 

Hotelli Viikinhovissa nautit yksityisyydestä, jossa mieli rauhoittuu kauniin luonnon ympäröimänä. Ympäristö rantamaisemineen ja monine metsäreitteineen tarjoaa maastot monenlaiseen liikkumiseen ja soveltuu osittain myös liikuntarjoitteisille.
Hotellin juhlavasa salissa järjestät yritysten tai yksityisten tilaisuusista parhaimmat – varaa vaikka koko hotelli.

Hotelli Viikinhovi Apartments sijaitsee upean Keurusselkä -järven rannalla. Rantamaisemissa sijaitsevassa hotellissa on 11 huonetta, suuri sauna ja upeat juhlatilat.

Apartments Viikinhovi käsittää kolme n. 33 m² huoneistoa.
Sisäänkäynti on suoraan aurinkoiselta etupihalta, majoittuminen huoneistoissa ja iso parkkialue vieressä.

Huoneistot ovat kalustettuja ja kussakin huoneistossa on sängyt kahdelle liinavaatteineen, levitettävä vuodesohva kahdelle, wc, suihku, minikeittiö, astiasto neljälle, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi, mikro, tv, koneellinen ilmastointi sekä jäähdytys.

Huoneistot sijaitsevat n. 150m päässä Keurusselän rannasta varsinaisesta hotellista, jossa aurinkoinen hiekkaranta puugrilleineen, laitureineen ja terasseineen.

Asukkailla on rannan käyttöoikeus.

Ympäristössä on useita luontopolkuja, jotka sopivat myös maastopyöräilyyn sekä afaltoidut esteettömän liikkumisen mahdollistavat pyörätiet Keuruun keskustaan saakka. Keurusselän Liikuntapuisto löytyy muutaman kilometrin päästä. Liikuntapuistossa on mm. tasokas 18-korinen frisbee -rata, ulkoilureittejä, hiihtolatuja, laavu sekä maastokirkko.

Keuruulla mahdollisuuksia monipuoliseen liikunnalliseen lomaan, kohteina mm. Keuruun uimahalli, keilahalli ja luontopolkuja.

Vietä helppoa ja rentoa lomaa Viikinhovissa – valmiita ruokapalveluja tilattavissa perille tuotuna paikallisilta yrityksiltä – katso sivultamme ruokailupaikat.

Hotelli keittiöineen, ravintolatiloineen sekä huoneineen vuokrataan yksityiskäyttöön – järjestä perhejuhlat tai tapahtuma, tiloja löytyy suurellekin väkimäärälle.

Huoneistoista tiedustelut ja varaukset  Aki Tuikka puh. +358400783811.

© Copyright - Designed and developed by Samenco