KOE AINUTLAATUINEN KEURUU – VAIVATTOMASTI!

Tälle sivulle kokosimme yhteen yrityksille sopivat palvelut ja elämykset, joita koet vain Keuruulla, tervetuloa! Tehdään yhdessä kokous – tai tiimipäivästäsi miellyttävä kokemus.

Keuruu on perinteinen, kodikas kaupunki aivan Keski-Suomen ytimessä, lähellä Jyväskylää. Keuruulla on monipuolinen majoituskapasiteetti ja palvelut ryhmille, sekä erilaisille yrityksille. Keuruulla kukkii luovuus ja ajatus luistaa, täältä viet mukanasi kotiin uusia ideoita ja tiimin täynnä energiaa.

Mies roikkuu puusta

Yrittäjyys on yhteistyötä

Keuruulla yritykset tekevät yhteistyötä keskenään, joten on tärkeää, että myös yritysasiakkaillamme on mahdollisimman vaivatonta viettää meillä kokouksia, asiakastapaamisia tai vaikkapa hyvinvointipäiviä.

Kokosimme yhteen hyvinvointipalvelut ja elämykset, joita koet vain Keuruulla. Tutustu yrityksiin, joiden palvelut on räätälöity yritys-, yhdistys- ja kokousasiakkaille.

Rantakartano Pöyhölä – Keurusselän helmi!

Rantakartano Pöyhölä on oivallinen paikka kun tahdot järjestää yrityksesi koulutuspäivän, palaverin tai illanvieton. Rakennamme yhdessä mieleisesi yritystilaisuudet Keurusselän rannalla, alle viiden kilometrin päässä Keuruun keskustasta. Pöyhölästä löydät yli sata vuotta vanhojen hirsiseinien ympäröimiä kokoustiloja sekä pienille tehotiimeille että isommille 100 hengen ryhmille, toimivalla nykytekniikalla.

Pöyhölän pihat ja ranta tarjoavat mahtavat mahdollisuudet erilaisiin kokousten ja yritystilaisuuksien oheen toteuttaviin toiminnallisiin aktiviteetteihin ja mukavaan yhteiseen ajanvieton yhdistämiseen. Pöyhölään saapuneiden yritysten väki on harrastanut meillä osana kokouspäiväänsä mm. jalkapalloa, frisbeegolfia, jousiammuntaa, kirkkovenesoutua, uistelukalastusta tai mölkkyä.

Tarvittaessa majoituskapasiteettia meiltä löytyy kahdesta majoitusrakennuksesta noin 70:lle hengelle. Nälän yllättäessä meidän ruoka valmistetaan talon omassa keittiössä ja valittavana on valmis menu tai täysin omia makunautintoja hivelevät herkut.

Tärkein asia työn ohella on rentoutuminen. Pöyhölässä rentoutuminen tapahtuu rantasaunalla, jossa on hyvät tilat isollekin saunojaryhmälle, luonnonkauniissa maisemissa – kiireettä nauttien!

Pöyhölän kartano

Riihon Majatalo – työhyvinvointia yhdessä tehden!

Tuo henkilöstösi aitoon maalaisympäristöön Riihon Majataloon virkistymään ja viettämään erilaista työpäivää. Poistuminen neuvottelutiloista antaa luoville ideoille ja tärkeille päätöksille tilaa. Meillä mahtuu kokoustamaan noin 40 henkilöä ja autuaasti yöpyy 44 henkeä, iltasaunoja unohtamatta.

Tahdomme olla osa työhyvinvointia ja parempia kokouspäiviä. Voitte tulla vieraaksemme täysin omaa ohjelmaa noudattaen tai koota haluamanne paketin tarjonnastamme. Tarjoamme juuri teille räätälöidyn kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin päivän – vaivattomasti!

Riihon majatalo ilmasta

Kodinomaista tunnelmaa kokouspäiviin

Suuremmissa kaupungeissa arki on joskus on liian hektistä joten perspektiiviä toimintaan on hyvä hakea luonnon helmasta ja kodinomaisesta tunnelmasta. Keuruulla harvemmin mietit parkkimaksuja, tiukkaa aikataulua ja ruuhkaa.

Kokoustaminen tai asiakastapaaminen ei tarvitse olla kahdeksan tunnin puuduttava kokemus. Se voi olla yhdistelmä palaveria ja aktiviteetteja. Voit esimerkiksi pitää palaveria neljä tuntia, liikkua luonnossa kaksi tuntia ja päivän päätteeksi ruokailla maittavasti. Jos tulette kauempaa niin suosittelemme yöpymistä Keuruulla ja ottamaan haltuun alueen hyvinvointipalvelut – ajatustyöstä tulee tämän jälkeen huomattavasti vaivattomampaa.

Riihon majatalo

Pappilan pidot tarjoaa ihastuttavimmat kokouspalvelut ja yritysjuhlat Keuruulla!

Jos tarvitset työpäivääsi arjen juhlaa niin vanhan Keuruun sydämessä oleva Pappilan Pidot tarjoaa isot kokoustilat vapaamuotoisempiinkin kokouksiin, yrityksesi tapahtumiin tai esimerkiksi tykypäiviin luovassa ympäristössä.

Tarjontaamme kuuluvat valmiit tuotteistetut lounaskokoukset, kahvikokoukset tai vaikka ohjelmallinen kokouspakettimme. Näiden lisäksi voimme yhdessä rakentaa juuri sinun yrityksesi näköiset yritystilaisuudet- tai juhlat joko Pappilan tiloihin muuntautuviin tiloihin tai yrityksesi omiin tiloihin. Valitse ohjelmallinen kokous ja tule selvittämään miksi kirkon katossa on kaksipäinen kameli tai ota yhteyttä ja teemme juuri sinun yritykselle sopivan kokouksen.

Uutuutena kokousten oheen voit myös varata maaliskuusta 2018 lähtien Pappilan Pakopelit. Koet suositun Escape Roomin kokouspäivän lomassa vieraillessasi Keuruulla. Ratkaise mysteereitä, tehtäviä, pääse vapauteen ja kohota yhteisösi tiimihenkeä. Varattavissa on kaksi huonetta, yksi huone 2-5 hengen tiimille. Lisäksi voimme tarjota kokousaktiviteetteina hauskoja leikkimielisiä kisoja 10-20 hengen ryhmille ohjaajan vetämänä.

Melontaa Keuruulla

Anna paikallisen eräoppaan johdattaa teidät seikkailuun!

Eräopas Markku Jokela varmistaa, että ryhmien ja yritysten Keuruun päivistä ei puutu mukava tekeminen. Haluaisitteko melomaan, resiinaretkelle, jousiampumaan, seikkailuradalle tai vaikka lumikenkäilemään kodalle? Monipuoliset ohjelma- ja elämyspalvelut ovat räätälöitävissä erilaisille ryhmille. Nämä palvelut sopivat mitä mainioiten yritysten työhyvinvoinnin edistämiseksi tai vaikkapa vain kokousten lomassa virkistäytymiseen. Eräoppaan palveluita voit yhdistää myös PöyhölänRiihon ja Pappilan Pitojen palveluiden yhteyteen.

Ota haltuun kiireetön Keuruu vaivattomasti!

Katso myös muut alueen palvelut ja aktiviteetit. Tervetuloa kylään Keuruulle!

Aktiviteetteja Keuruulla