vihkipari tulipaikan äärellä Hääparin kuva talvisessa maisemassa


Tahdon – häät Keuruulla

Isot tai pienet – häät ovat yksi elämän tärkeimmistä hetkistä. Keuruulla haluamme tarjota ainutlaatuisia hetkiä – hetkiä, joita muistella vuosien varrella.

Kun yhteistä matkaa on jo kuljettu vuosien verran, tulee toive tuoda hääpäivän tunnelmat mieleen. Vihkivalojen uusiminen joko hääpäivänä tai arjen keskellä on suosittua ja siitä on mahdollista tehdä ikimuistettava esimerkiksi kuvan pariskuntamme tavalla upeissa syysmaisemissa Himmaan Huipun näkötornissa.

Vihkimisen ja -valojen toteuttamista varten olemme keränneet tietoja HÄÄPALVELUT –otsikon alle keuruulaisia palvelun tarjoajista, jotta voit ammentaa ideaa omien juhlien ideoimiseksi ja helpottaaksemme järjestelyissä, joita totisesti riittää. Keuruulta löydät ammattilaiset kaikkeen, mitä tarvitset häiden järjestämiseksi polttareista asusteisiin, juhliin ja kuvauksiin.

Keuruulla sijaitsee viisi kirkkoa sekä yksi luontokirkko – Maastokirkko. Myös muita riihi- ja luontokirkkoja sekä lukematon määrä upeita luontokohteita löytyy ainutlaatuisten vihkiäisten viettoon.

Keuruun, Haapamäen ja Pihlajaveden kirkkojen lisäksi esittelemme sivulla Petäjäveden arvokkaan Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan Vanhan kirkon sekä Lemettilän tilan palvelut.

Tässä vaiheessa sivulla on mukana hankkeeseen mukaan vihkiytyneet toimijat.

Tulemme täydentämään matkan varrella sivuja myös muilla paikallisilla toimijoilla.

Kysy siis rohkeasti lisää meiltä, mikäli et löydä tietoa tai haet ideoillesi järjestäjää.

Kaikki hääpalveluiden tarjoajat löydät täältä.

 

VISIT KEURUU – KEURUUN MATKAILUTOIMI
Puhelin 040 510 6699
info@keuruu.fi
www.visitkeuruu.fi

 

Hääpalveluiden kehittäminen –yritysryhmähanke  Rahoitus: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020