Somekeuristi “Mmiisas” Miisa Grekov

Keuruulla kuulee omat ajatukset ja lintujen laulun

Suomen suosituimpiin sosiaalisen median vaikuttajiin kuuluva Miisa Grekov on kotoisin Keuruulta, jonne hän palaa latautumaan ja tapaamaan läheisiään niin usein kuin mahdollista. Kysyimme Miisalta, millainen keuristi hän on ja mitä Keuruu hänelle merkitsee.

Keurismi on siis minulle palautumista, luontoa ja läheisiä.

En voi sanoin kuvailla, kuinka onnellinen olen lapsuudestani ja nuoruudestani Keuruulla. Olen saanut kasvaa turvallisessa ympäristössä ja luonnossa retkeillen ja liikkuen. Keuruu edelleen edustaa minulle kodin syvintä olemusta, vaikka asunkin töiden vuoksi Helsingissä. Teini-iässä pieni kaupunki ärsytti minuakin, mutta nyt sielu kaipaa kotiseudulle latautumaan niin usein kuin mahdollista. 

Keuruulla kuulee omat ajatuksensa ja lintujen laulun.

Olen kasvanut vesistöjen äärellä ja meillä on ollut rannassa kanootti ja vene, jotka ovat vieneet seikkailuille Keurusselälle ja Ukonselälle. Rakastan sitä tunnetta, kun melon auringonlaskussa ja kanootti lipuu äänettömästi joutsenten ohi, missään muualla en tunne olevani niin lähellä luontoa. Kun kymmenen vuotta sitten tein videon, jossa meloin kanootilla Hesburgeriin, siitä tuli jymyjuttu! Eihän se itselle ollut niin ihmeellistä, mutta porukka oli aivan kummissaan, että tällainen on mahdollista. No Keuruulla on! Pari vuotta tein sen uudelleen ja se oli edelleen yhtä hauskaa. 

Kaipaan Keuruulle etenkin tiukkojen työputkien jälkeen, kuten vaikka jännittävien Muodin huipulla-televisiosarjan kuvausten päätteeksi. Silloin kaipaan hengittelyhetkiä luonnonrauhassa ja sitä tilaa ja vapautta, jonka löytää Keuruun metsistä ja rannoilta. Myös juhlapyhät kutsuvat Keuruulle. Kun oma työ on esilläoloa ja julkisuutta ja saan miettiä arjessani mitä sanon ja miltä näytän, Keuruu tuo vastapainoa, maadoittaa ja lataa. Siellä saan olla ihan vaan keuruulainen Miisa. 

Keurismi on siis minulle palautumista, luontoa ja läheisiä.

Tittelini voisi olla somekeuristi, sillä sieltä on koko urani alkanut ja edelleen ammennan Keuruulta sisältöjä sosiaalisen mediaan. Jonain päivänä olisin mielelläni myös mökkikeuristi, sillä tulevaisuuden haaveissa siintää oma vapaa-ajan koti Keuruulla. Sellainen olisi kyllä aivan unelma.

Somekeuristi Mmiisasin lempipaikat  Keuruulle – nappaa vinkit!

1.  Keurusselällä Isohiekka ja Pikkuhiekka

Nämä ovat meidän perheen suosikkiretkikohteita. Leirikeskus Isohiekan upea luonto kutsuu nauttimaan kauniistä kesäpäivästä.  Vieressä sijaitseva Pikkuhiekka on yksi Keuruun upeimpia hiekkarantoja ja sinne menemme usein perheen kanssa veneellä.

2. Bistro Fiilis

Bistro fiilis kuuluu lempipaikkoihini Keuruun keskustassa. Sen omistaja on vaihtunut, mutta tunnelma on edelleen yhtä ihana kuin lukioaikoina, kun menimme sinne kahville koulun jälkeen. Ihanan kotoisa sisustus, hyvää ruokaa ja usein tuttuja paikalla.

3. Vilikka kirppari

Vilikan kirppari on aarreaitta, jossa vierailemme ja teemme löytöjä aina äidin kanssa.